Træ fra vores egen have

Vi havde 3 store popler tæt på huset i vores forhave. De var blevet gamle og skulle fældes. Vi syntes det var synd at hugge alle stammerne til pindebrænde. Derfor fik vi lavet planker af det sundeste og største af træerne.

Engel & Løvgreen træ i egen have

Mens vi gik og fik rede på alt træet, stoppede folk i kvarteret op og følte efter på de polerede planker og spurgte: ”Om det var noget vi solgte?” Den første ordre lød på 3 skriveborde, hvortil vi udviklede vores AIX-bukke.
Herfra fødtes ideen om at give sig i kast med produktion af eget trædesign.


Engel & Løvgreen Trædesign

Vores firma blev etableret i juni 2016. Træmøblerne er enkle og funktionelle. Med afsæt i en både traditionsbåret og tidløs stil, tilføjer de personlighed til mange forskellige miljøer og behov.

I foråret 2018 etablerede vi værksted, showroom og lager i Birkerød. Adressen er Klintehøj Vænge 19, 3460 Birkerød.

Vi deltog i Creators Community på Formland spring 2019, og det gav os retning i forhold til kunder og samarbejdspartnere. Dels tiltrækker vi kunder fra brancher med repræsentative lokaler: venteværelser, Showroom, receptioner osv. Dels tiltrækker vi private kunder i meget forskellige aldersgrupper, der falder for de snedkererede løsninger og æstetik og den gennemtænkte funktionalitet.

Træ i vores have

I efteråret 2019 indledte vi et produktionssamarbejde med Riis Møbelsnedkeri i Kolding, som fremover bidrager til produktion af vores entreserie. Vores ambition for 2020 er at udvide kredsen af partnerskaber om produktion af vores møbelserier. Vores partnere deler vores værdier om godt håndværk og bæredygtig produktion på dansk grund med brug af materialer fra nærområdet.

Velkommen til vores verden.

Engel & Løvgreen Trædesign
Tradition with a Twist

Jens Engel