Træ fra vores egen have

Vi havde 3 store popler tæt på huset i vores forhave. De var blevet gamle og skulle fældes. Vi syntes det var synd at hugge alle stammerne til pindebrænde. Derfor fik vi lavet planker af det sundeste og største af træerne.

Engel & Løvgreen træ i egen have

Mens vi gik og fik rede på alt træet, stoppede folk i kvarteret op og følte efter på de polerede planker og spurgte: ”Om det var noget vi solgte?” Den første ordre lød på 3 skriveborde, hvortil vi udviklede vores AIX-bukke.
Herfra fødtes ideen om at give sig i kast med produktion af eget trædesign.


Engel & Løvgreen Trædesign

Vores firma blev etableret i juni 2016. Træmøblerne er enkle og funktionelle. Med afsæt i en både traditionsbåret og tidløs stil, tilføjer de personlighed til mange forskellige miljøer og behov.

Vi deltog i Creators Community på Formland spring 2019, og det gav os retning i forhold til kunder og samarbejdspartnere. Dels tiltrækker vi kunder fra brancher med repræsentative lokaler: venteværelser, Showroom, receptioner osv. Dels tiltrækker vi private kunder i meget forskellige aldersgrupper, der falder for de snedkererede løsninger og æstetik og den gennemtænkte funktionalitet.

Træ i vores have

Vores ambition for 2021 er at udvide kredsen af partnerskaber om produktion af vores og vores partneres møbelserier og og design-samarbejde om fælles møbler. Vores partnere deler vores værdier om godt håndværk og bæredygtig produktion på dansk grund fortrinsvis med brug af materialer fra nærområdet. Aktuelle Samarbejdspartnere: Sofus Smed, Daugaard Woodspace, Cassøe Natursten, Rawcirkle, Klavs Design, Lisbeth Lange Design, Classic Møbelpolstring og Glarmester Hammer.

Velkommen til vores verden.

Engel & Løvgreen Trædesign
Tradition with a Twist

Jens Engel