Levering og Fragt

Hvis du bor i rimelig afstand til værkstedet i Birkerød, anbefaler vi altid, at du selv henter dit møbel. Det koster 0,00 kr. og vi giver en kop snedkerkaffe.

Hvis du er tålmodig, kan du også selv hente dit møbel direkte på en af de messer, vi årligt deltager på, i Herning, Århus eller København. Vi sender dig en gratis indgangsbillet, og så får du møblet med direkte fra messen. Det koster selvfølgelig 0,00 kr.

Skal vi sende dit møbel, bruger vi Post Nord Home, der leverer direkte til din adresse. Ved køb under 10.000,00 kr. tillægges fragtprisen din samlede regning. Fragtprisen hos Postnord er beregnet efter vægt og dimensioner på møblet ved levering i Danmark. Der vil være særlig fragtpris til udlandet alt afhængig af, hvor pakken skal leveres. Er du ikke hjemme, når Post Nord kommer forbi, skal pakken afhentes ved anvist pakkebutik. Husk at medbringe pakkenummer og gyldigt ID. Hvis andre henter dine varer, så skal de have en fuldmagt. Leveringstiden i Danmark er ca. 3-4 hverdage. Levering i udlandet er ca. 3-10 hverdage. Der tages forbehold for længere leveringstid i forbindelse med udsalg, helligdage og lignende.

Der er fri fragt for køb over 10.000,00 kr. til landfaste forbindelser i Danmark.

Som kunde hos Engel & Løvgreen Trædesign kan du trygt og sikkert betale med kort. Vi godtager alle almindelige kort som Visa og MasterCard. Dit køb håndteres derefter via Shopify platformen.