Levering og Fragt

Hvis du bor i rimelig afstand til værkstedet i Værløse, anbefaler vi altid, at du selv henter dit møbel. Det koster 0,00 kr. og vi giver en kop snedkerkaffe.

Skal vi sende dit møbel, bruger vi Post Nord Collect, der leverer til nærmeste pakkebutik i forhold til din adresse. Ved køb under 20.000,00 kr. tillægges fragtprisen din samlede regning. Fragtprisen hos Postnord er beregnet efter vægt og dimensioner på møblet ved levering i Danmark. Der vil være særlig fragtpris til udlandet alt afhængig af, hvor pakken skal leveres. Husk at medbringe pakkenummer og gyldigt ID ved afhentning. Hvis andre henter dine varer, så skal de have en fuldmagt. Leveringstiden i Danmark er ca. 3-4 hverdage. Levering i udlandet er ca. 3-10 hverdage. Der tages forbehold for længere leveringstid i forbindelse med udsalg, helligdage og lignende.

Der er fri fragt for køb over 20.000,00 kr. til landfaste forbindelser i Danmark.

Som kunde hos Engel & Løvgreen Trædesign kan du trygt og sikkert betale med kort. Vi godtager alle almindelige kort som Visa og MasterCard. Dit køb håndteres derefter via Shopify platformen.