Køb, betaling og sikkerhed

De fleste af vores møbler er bestillingsvarer. Den normale produktionstid ligger mellem 8 og12 uger. Du må påregne 3 - 4 hverdages leveringstid (se leveringsinformation).

Alle priser er inklusiv 25% moms og angivet i danske kroner med mindre andet fremgår. Der tages forbehold for trykfejl, afgifts- og valutaændringer. Vi påbegynder først produktion/levering af dit møbel, når vi har registreret din betaling.

Engel & Løvgreen Trædesign behandler alle personoplysninger 100% fortroligt i overensstemmelse med lovgivningen.

Returvarer ved transportskader

Skulle uheldet ske, at dit møbel beskadiges i forbindelse med transport og levering af tredjeparts firma, skal du naturligvis have et nyt. Som kunde er du selv ansvarlig for at informere os inden for det døgn, du modtog varen.  Fotodokumentation og beskrivelse af skaden sendes til Engel & Løvgreen Trædesign. Tag altid foto af både møbel og indpakning. Når vi har vurderet skaden, er du som kunde selv ansvarlig for at returnere varen til PostNords Returpostkontor inden 14 dage. Vær opmærksom på at returpakken skal sikres på samme måde, som den pakke, vi sendte. PostNord betaler din forsendelseslabel.

Så snart, vi har anerkendt skaden, sætter vi et nyt møbel i produktion. Her må du samlet forvente en leveringstid igen på 8 - 10 uger.